top of page

       CSR DI MASJID AL-MUSTAQIM,

BANDAR RINCHING SEKSYEN 5, SEMENYIH

KOPUTRA telah mengadakan aktiviti sosial korporat (CSR) bersama masyarakat pada 17 Disember 2016 dengan melaksanakan aktiviti pembersihan Masjid Al-Mustaqim yang terletak di bandar Rinching Seksyen 5 dekat Semenyeh. Aktiviti tersebut bukan sahaja dapat memberi sumbangan kepada masyarakat malah dapat merapatkan hubungan silaturrahim warga KOPUTRA dengan masyarakat.

Klik sini untuk gambar aktiviti.

    CSR DI MASJID AS-SAJIDIN, BATANG KALI, HULU SELANGOR

KOPUTRA telah mengadakan aktiviti sosial korporat (CSR) bersama masyarakat pada 19 November 2016 dengan melaksanakan aktiviti pembersihan Masjid As-Sajiddin yang terletak di Batang Kali dekat daerah Hulu Selangor. Aktiviti tersebut bukan sahaja dapat memberi sumbangan kepada masyarakat malah dapat merapatkan hubungan silaturrahim warga KOPUTRA dengan masyarakat.

Klik sini untuk gambar aktiviti.

CSR DI MASJID AL-MUTTAQIN, DUSUN TUA, HULU LANGAT

KOPUTRA telah mengadakan aktiviti CSR pada 15 Mei 2016 yang lalu di Masjid Al-Muttaqin, Dusun Tua, Hulu Langat. 

 

Aktiviti ini telah dijayakan oleh 40 ahli KOPUTRA daripada pengurusan dan pihak property care. Aktiviti ini juga telah dibantu oleh para pelajar daripada IKBN Dusun Tua. Ahli KOPUTRA membersihkan bahagian dalam masjid, manakala pelajar IKBN pula membersihkan bahagian luar masjid.

 

Bahagian masjid telah di cat, dibersihkan, dan segala peralatan telah dibersihkan dan di susun atur dengan kemas. Aktiviti ini secara tidak langsung telah melahirkan rasa tanggung jawab dan cinta akan kebersihan dan mengeratkan silaturrahim antara KOPUTRA dengan pihak masjid dan juga pihak IKBN.

 

Klik sini untuk gambar aktiviti.

bottom of page